Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već osmi

Pobornik Janukovičeve politike pronađen mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobornik politike bivšeg ukrajiskog predsjednika Viktora Janukoviča, ukrajinski oporbenjak Oleg Kalashnikov pronađen je mrtav s nekoliko strijelnih rana.

Policija je još uvijek na mjestu događaja te pokušava otkriti detalje koji bi razjasnili što je dovelo do njegove smrti. Još nije potvrđeno radi li se o ubojstvu ili pak samoubojstvu. Također nije potvrđeno mjesto stradavanja. Prema nekim medijima, Kalashnikov je pronađen u svojem stanu, dok drugi navode informacije da je njegovo tijelo pronađeno vani, nedaleko od njegova mjesta stanovanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje

Poginuo je sin svrgnutog ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča

Zabrinjavajuća je činjenica kako je najamnje osam pobornika politike Viktora Janikoviča, pod nerazjašnjnim okolnostima, umrlo u posljednja tri mjeseca. Za većinu u policijskom izvješaju stoji kako se radi o samoubojstvu, no istražitelji napominju kako postoji mogućnost da su ubijeni ili da su bili natjerani učiniti samoubojstvo, piše BBC.

Kalashnikova se povezivalo sa "antimajdanovskim" prosvjedima, a Ukrajinci ga poznaju po tome što je bio veliko zagovornik politike bivšeg ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča. Bio je ministar u bivšoj vladi i član Janukovičeve stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene