Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje bivšem talijanskom premijeru

Plesačica Ruby na sudu, Berlusconi bezuspješno tražio odgodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put na milanskom sudu pojavila se fatalna Ruby - djevojka zbog koje se Silviju Berlusconiju sudi za seks s maloljetnicom. Berlusconijeva obrana pokušala je odgoditi suđenje, ali nisu uspjeli.

Ruby je pred sudom dočekala gomila novinara. Prvi put, plesačica podrijetlom iz Maroka, pojavila se na suđenju bivšem talijanskom premijeru koji je optužen za seks s maloljetnicom.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Italiji ima i ozlijeđenih VIDEO Veliko nevrijeme u dijelovima Italije i Švicarske: Dvije osobe preminule, u Milanu oštećen i avion tijekom polijetanja Požar u domu za umirovljenike u Milanu - 4 Požar u Milanu Gust, otrovni dim bio je poguban: "Odmah smo potvrdili da su poginuli"

Karima El Mahroug poznatija kao Ruby Srcolomka tada je imala 17 godina. Pozvana je kao svjedok obrane. I ona i Berlusconi tvrde da se ništa nije dogodilo. A čak i da je, kaže bivši premijer, rekla mu je kako ima 24 godine.

>> Berlusconi: Sude mi feministice i komunistice, to nije normalno!

Berlusconijev odvjetnički tim pokušao je ishoditi odgodu suđenja do završetka parlamentarnih izbora sljedećeg mjeseca. Ali nije im uspjelo. Međutim, Ruby više ne mora na su.

Mnogi su se procesi vodili protiv Berlusconija. Nikada ni za što nije osuđen. Sam je jednom rekao kako je više od 200 milijuna eura potrošio na odvjetnike. 76-godišnji milijarder tri je puta bio talijanski premijer, a ne zna se hoće li se opet kandidirati za tu funkciju.

Deseci djevojaka svjedočili su o takozvanim 'bunga bunga' zabavama u Berlusconijevoj vili. Za plaćanje seksa s maloljetnicom u Italiji kazne su do 15 godina zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene