Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pisat će knjige

Plavšić: Ne zanima me politika, dovoljno sam učinila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biljana Plavšić, koja je osuđena na 11 godina zatvora zbog odgovornosti za ratne zločine počinjene u BiH, izjavila je u Banjoj Luci da se ne kani vratiti u politički život te da će na slobodi nastaviti pisati knjige.

Plavšić je u Banjoj Luci, kako je istaknula, u privatnom posjetu, a pred brojnim novinarima koji su je čekali kratko je kazala kako joj 'ne pada na pamet' baviti se politikom, ustvrdivši da je u tome području već dosta učinila. Lokalni su mediji prenijeli da je Plavšić u Banjoj Luci primio predsjednik Republike Srpske Rajko Kuzmanović. U Banju Luku u tajnosti je doputovala jučer navečer, a iza zatvorenih vrata tada se sastala i s predsjednikom vlade Republike Srpske Miloradom Dodikom. Također je kazala kako će i dalje živjeti u Beogradu, no da će povremeno dolaziti i u BiH, odnosno na područje Republike Srpske. Potvrdila je kako priprema knjigu, no da nije sigurna kad će ju završiti zbog mnogih posjeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BiH mediji 'Žrtve platile Plavšićki let za Beograd' Slika nije dostupna Prosvjedovali i kažnjenici Komšić otkazao posjet Švedskoj zbog oslobađanja Biljane Plavšić

>> VIDEO: 'Biljana Plavšić uvijek laže!'

Biljana Plavšić puštena je na slobodu iz zatvora u Švedskoj potkraj listopada pošto je odslužila dvije trećine 11-godišnje zatvorske kazne koju joj je izrekao Haaški tribunal. (HIna)

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene