Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dvorištu obiteljske kuće

Piton umalo pojeo dvogodišnjeg dječaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnjeg dječaka u dvorištu obiteljske kuće napao je piton.

U jednom trenutku dječak je po dvorištu naganjao loptu i veselo se igrao, a u drugom, oko njegovo tijela omotao se piton i pokušavao ga ugušiti, Piše AFP.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..."

'Čula sam ga kako vrišti. Zmija ga je izgrizla po nogama i omotala se oko cijelog tijela te počela stiskati', ispričala je majka dječaka. Sama nije uspjela osloboditi sina od stiska zmije, no njezine krikove čuli su susjedi koji su uspjeli osloboditi dječaka.

Dječak je zadobio četiri ugriza po nogama, no na sreću, piton nije otrovna zmija. Mališan je pušten iz bolnice nakon 24 sata. Pitoni mogu doseći veličinu do nekoliko metara, a najaktivniji su u tropskim krajevima, u razdoblju od listopada do travnja.

Rod Gilbert, lokalni stanovnik, ispričao je medijima kako je ovo prvi put u životu da čuje da je pitnon pokušao pojesti dijete. 'Pretpostavljam da je dvogodišnje dijete slične veličine kao manji klokan', zaključio je Rod.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene