Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavali ga sat i pol

Pit bull progutao metalnu šipku i jedva preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psi vole svašta ponjušiti i progutati, no osam tjedana star pit bull iz mjesta Mobile u Alabami svoje je vlasnike zaprepastio progutavši metalnu šipku dugu 32 centimetra.

Psić Blue pred vlasnike je banuo teškog daha i kašljući, a nakon što mu nisu uspjeli pomoći sami, odlučili su potražiti pomoć veterinara. 'Blue je bio zadihan. Bio je uznemiren i nije mogao disati kako treba', istaknuo je veterinar Chris Rehm, prenosi Daily Mail.

0p>Vlasn(ci su v$terinar(ma rekli da im spase štene pošto-poto. Operacija u kojoj su veterinari izvadili šipku iz Blueovih usta i ždrijela, trajala je punih sat i pol. Jedina sreća u nesreći bila je ta što Blue nije mogao progutati cijelu šipku, koja je zavijena na krajevima. Veterinari su istaknuli da bi u protivnom sigurno uginuo. Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

Blue se dobro oporavio od operacije, a dr. Rehm je u šali istaknuo kako je već vjerojatno spreman nešto drugo progutati.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene