Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napisi američkog tabloida

Pistorius ubio Reevu jer je bila trudna s bivšim dečkom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju američkog tabloida National Enquirer južnoafrički paraolimpijac Oscar Pistorius usmrtio je svoju djevojku Reevu Steenkamp jer je bila trudna s bivšim dečkom ragbijašem Francoisom Hougaardom.

Enquirer, pozivajući se na dobro obaviještene izvore, tvrdi kako je lijepa manekenka priznala Pistoriusu kako je trudna što je kod njega izazvalo napad bijesa i ljubomore. Prema policijskim izvorima Steenkamp je održavala kontakte s bivšim dečkom što se Pistoriusu nije svidjelo.

Pročitajte i ovo Policija traga za Mohamedom Amrom zvanim Muha Sačekuša na autocesti VIDEO Velika policijska potjera nakon ubojstva zatvorskih čuvara: Otkriveno tko je Muha za kojim traga cijela Francuska Ubojsto i samoubojstvo u Rijeci Strašan zločin u Rijeci Nasmrt izbodeni muškarac bio je poznat policiji: 2012. na sličan način ubio je svog tadašnjeg partnera

>> I brat Oscara Pistoriusa na sudu zbog ubojstva!

Pistorius kao i njegovi odvjetnici nisu željeli komentirati pisanje National Enquirera tek poručivši kako bi najpoznatiji svjetski sportaš s tjelesnim invaliditetom želio organizirati komemoraciju za Reevu. Komemoracija bi se trebala održati u Pretoriji u kući njegova strica Arnolda gdje ovaj sportaš trenutačno živi.

"Oscar je zatražio privatnu komemoraciju, želi biti s ljudima koji dijele njegov gubitak," navodi se u priopćenju. Pistoriusova djevojka je sahranjena prije sedam dana u Port Elizabethu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene