Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pilota svezali zbog živčanog sloma usred leta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilota zrakoplovne tvrtke Air Canada kolege su doslovce morali 'odstraniti' iz pilotske kabine i zavezati ga nakon što je za vrijeme leta Toronto - London doživio živčani slom.

Pilot je navodno je iz čistog mira počeo vikati i psovati, zazivati Boga i micati cipele iz kabine. Zabrinuti kolege su ga uz uporabu sile morali odvojiti od kontrolne ploče. Kada su preuzeli kontrolu nad zrakoplovom, prinudno su sletjeli u Shannonu u Irskoj. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao Slika nije dostupna Uđite u interaktivnu pilotsku kabinu Airbusa 380

"Bio je prilično izvan sebe. Jako je vikao, a kada su mu pokušali obući cipele, opsovao je i prijetio ljudima. Nije mi zvučao pijan. Psovao je i zazivao Boga. Rekao je da želi s njime razgovarati", rekao je jedan od putnika koji je vidio kako ga iznose iz kabine.

Glasnogovornik Air Canade Peter Fitzpatrick rekao je da se pilot nije dobro osjećao, no odbio je komentirati je li mu pružena psihijatrijska pomoć. 

"Zrakoplov je sletio kako treba i u niti jednom trenutku nije u pitanje dovedena sigurnost putnika i posade", rekao je Fitzpatrick. 

Putnici su zbrinuti u hotelu dok im nije organiziran novi let. Na Heathrow su stigli sa 8 sati zakašnjenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene