Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz pilotske kabine

Impresivno: Pilot otkrio pogled kakav putnici nikada ne vide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogled s putovanja avionom često je zapanjujuć. Pilot Sandeep Varma prilikom slijetanja zabilježio je pogled iz pilotske kabine kakav putnici nikada ne vide.

Sve dok nemate strah od letenja, pogled s putovanja avionom često je zapanjujuć. Obalne linije, gradske zidine, planinski vrhovi i oblaci uvijek su impresivniji iz zraka. Međutim, postoji jedan dio leta kojeg putnici nikada neće vidjeti, a to je pogled iz pilotske kabine prilikom slijetanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija I to se događa VIDEO Avion je trebao poletjeti, a onda je pilot izišao iz kabine i obratio se putnicima: 19 njih odmah je napustilo zrakoplov Pilot Nevjerojatna hladnokrvnost VIDEO Stravičan prizor iz aviona: Golema ptica zabila se u avion, pilot sav prekriven krvlju nastavio letjeti

Zahvaljujući pilotu Qatar Airwaysa Sandeepu Varmi, sada možete doživjeti ovo zadivljujuće iskustvo iz udobnosti svog doma. Varma je zabilježio isječak od dvije minute prilikom slijetanja zrakoplova u Queensland u Novom Zelandu.

Isječak je preplavio društvene mreže, a ljudi su bili zaprepašteni zbog onoga što su vidjeli. Ipak, većini se čini apsolutno strašno. Možda je to ipak zbog nedostatka vidljivosti među oblacima, piše Independent

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene