Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi skandal

Američki pilot raznio čovjeka pjevušeći 'Bye, bye Miss American pie'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka s AH64n Apache helikoptera zabilježila je kako pilot bezbrižno pjevuši Don McLeanov hit 'Bye, bye Miss American pie' dok raketom raznosi Afganistanca, koji se pretpostavlja se sadio mak.

Video koji je osvanuo na Liveleaku pokrenuo je žestoke rasprave i snažne pritiske na američku vladu koja se sve teže nosi s brojnim skandalima involviranim u američke trupe na području Afganistana, piše RT.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Skandal: Britanski vojnici zlostavljali 10-godišnjake u Afganistanu?

Snimka, nastala iz kokpita helikoptera, prikazuje zračni napad na afganistansku cestu. Nakon što je pilot našao metu, ispalio je projektil. Meta se na snimci vidi kao malena bijela točka uz cestu.

Ne zna se je li bilo više žrtava, no na tu jednu pilot je ispalio Hellfire raketu tešku jedan kilogram. Nekoliko trenutaka nakon udara na snimci se čuje i kako mu kolega čestita riječju 'lijepo'.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene