Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrokovali kaos

Pijani studenti goli trčali trajektom i razbijali boce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani studenti sa dvaju fakulteta u Manchesteru uzrokovali su prošlu nedjelju pravi kaos na trajektu koji prometuje na relaciji Dover-Calais preko La Manchea.

Studenti su se napili, skinuli odjeću, te trčali trajektom razbijajući boce uz povremena zaustavljanja kako bi zaplesali na stolovima. Ovakvo je ponašanje na kraju dovelo do masovne tučnjave u baru zbog čega su ostali putnici premješteni u posebnu prostoriju radi vlastite sigurnosti.

Pročitajte i ovo Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Mjeseci užasa Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci" Jadrolinija trajekt Može primiti do 1800 putnika VIDEO 18 milijuna eura vrijedna investicija za što bolju ljetnu sezonu: Goste očekuje usluga dostojna kruzera

Studenti Sveučilišta u Manchesteru poznati su po svom raskalašenom ponašanju, te su već nekoliko puta upozoravani na posljedice njihova pijanog ponašanja.

Od prošlog mjeseca brojnim studentima ovog sveučilišta prijeti izbacivanje s fakulteta zbog brojnih zaprimljenih pritužbi na njihove glasne i raskalašene 'pijanke', piše Daily Mail.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene