Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio otkazima

Pijani zastupnik iskrcan iz zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski zastupnik iz Putinove stranke Jedinstvena Rusija i njegov pomoćnik iskrcani su iz zrakoplova koji je iz Sankt Peterburga polijetao za Moskvu jer su bili pijani, prenosi AFP pozivajući se na društvenu mrežu Vkontakte.

Zastupnik Andrej Isajev i njegov pomoćnik napustili su zrakoplov u pratnji policije, no zbog njihovog ponašanja je let kasnio sat i pol, napisao je na Vkontaktu Ilija Perekopski, zamjenik direktora te društvene mreže koji je bio na istom letu.

Iz izvješća posade zrakoplova se saznaje da je Isajev također zahtijevao da se njegova pomoćnika Aleksandra Poglazova premjesti u biznis klasu te je posadi prijetio otkazima.

Ruski zastupnici su netom predložili da se incidenti u zrakoplovima povezani s alkoholom strogo kažnjavaju, kao i u slučajevima terorizma. (Hina) 

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene