Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sulud plan

Pijani slijepi putnik vozio se 400 kilometara u podvozju kamiona zbog suludog razloga: Nije mu bilo ni na kraj pameti da će ideja jako loše završiti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kako bi uštedio novac za taksi i besplatno se prevezao nekoliko desetaka kilometara, pijani Australac ugurao se u podvozje kamiona i tako se vozio nekoliko stotina kilometara.

Kada se ugurao u podvozje kamiona, 43-godišnjak je imao namjeru sići na nekom od crvenih svjetala na semaforima. No vozač je uhvatio zeleni val, što mu je omogućilo da nastavi voziti nekoliko stotina kilometara. Naposljetku, muškarac je morao izdržati oko 400 kilometara, viseći tek oko pola metra iznad ceste.

Pročitajte i ovo Miš u mesarnici "Cinkarošu smrdljivi" VIDEO Zgroženi građanin objavio odvratnu snimku iz beogradske mesnice: Negativne reakcije stigle na njegov račun

Nadao se besplatnoj 30-minutnoj vožnji do grada Coffs Harboura, u saveznoj državi Novi Južni Wales. Međutim, završio je daleko u Queenslandu, izvijestila je novinska agencija AAP u srijedu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Benjamina Karić Gradonačelnica Sarajeva prijavila izraelskog poduzetnika, slao joj je uznemiravajuće slike i snimke: "Osjećala sam se uplašeno za svoje trogodišnje dijete"

Tek se nakon četiri sata kamion zaustavio i u tom je trenutku vozač u čuđenju ugledao kako slijepi putnik izlazi iz podvozja kamiona. Putnik je morao platiti kaznu od 288 australskih dolara. Policija ga je potom odvela na željezničku postaju na dugo putovanje prema jugu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene