Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubrzala i pobjegla

Pijana vozačica presjekla procesiju i ubila dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija u Italiji. Vozačica se nije zaustavila već je ubrzala i pobjegla. 12 km dalje je presretena s 1,6 promila alkohola u krvi.

Pijana vozačica je sinoć presjekla kolonu procesije Križnog puta na Veliki petak u mjestu Vernante u pokrajini Cuneo, usmrtivši dvije starije osobe i ranivši troje, objavila je policija u subotu.

Dvoje žrtava koje su izgubile život nisu se uspjele na vrijeme maknuti kada je auto presjekao povorku od oko 200 vjernika koja se moleći polagano kretala.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> Castro održao obećanje Papi: Nakon 53. godine vjernici obilježili Veliki petak

Vozačica se nije zaustavila već je ubrzala i pobjegla. Dvanaest kilometara dalje je ulovljena s 1,6 promila alkohola u krvi. Nalazi se u zatvoru.

Do nesreće je došlo kada je procesija prelazila preko državne ceste, a vozačica je prošla kroz crveno svjetlo, tvrde svjedoci. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Faceb ooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iP honea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene