Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezni student

Pijan zaspao uz radijator - uslijedilo je šokantno buđenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Student treće godine strojarstva tvrdi da je zaspao uz hladan radijator. Nekoliko sati kasnije situacija je bila drugačija.

Teške opekline zaradio je student koji je pijan zaspao uz radijator. 21-godišnjak koji ne želi biti imenovan ispričao je kako je došao kući nakon noćnog izlaska u Plymouthu u Devonu i odlučio odspavati pokraj radijatora koji je, tvrdi, u tom trenutku bio hladan, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

No, student treće godine strojarstva uskoro se našao u bolnici i na infuziji. Probudio se nakon nekoliko sati sna s rukom zaglavljenom za radijator.

VIDEO Puneći roštilj konobarica zapalila 20-godišnjakinju

Nakon incidenta ostali su mu ožiljci, a liječi se antibioticima. Koristi i posebne kreme za opekotine, kao i tablete protiv bolova.

Ipak, čini se da student nije naučio lekciju iz ovog incidenta. Samo nekoliko dana kasnije uspio se opeći UV lampom koju je zamijenio za grijač u svojoj studentskoj sobi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene