Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili su sami

Misterij ubojstva u podmornici: Pisala je priču o poznatom poduzetniku, a onda je nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik podmornice koja je potonula uz obalu Danske uhićen je zbog sumnji da je ubio švedsku novinarku koja mu se pridružila na putovanju a čiji je nestanak prijavljen.

Peter Madsen (46) negira da je ubio nestalu novinarku. Tvrdi da ju je ostavio na otoku Refshaleoen u četvrtak u večernjim satima nakon tri i pol sata putovanja. Jedine dvije osobe na podmornici bile su upravo Madsen i novinarka čiji je partner alarmirao policiju u četvrtak navečer. Danska policija Madsena sumnjiči za ubojstvo bez predumišljaja.

Peter Madsen je inovator i poduzetnik iz Danske koji je postao šire poznat nakon što je pomoću crowdfundinga skupio novac kako bi si izgadio podmornicu UC3 Nautilus koju se smatralo najvećim privatnim plovilom te vrste. No, ona je sada na dnu mora, a novinarka je nestala. Madsen je pojasnio kako je imao problema s balstnim spremnikom zbog čega je u konačnici došlo do potonuća plovila.

Podmornica, koja je imala 18 metara i 40 tona, je potonula za 30 sekundi, rekao je dodavši: "Ja sam dobro, ali tužan jer je Nautilus potonuo."

U Švedskoj policiji kazali su da ne znaju u kojem je trenutku točno bila u podmornici, ali znaju da je pisala priču o Madsenu i njegovom plovilu, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Narkobande u Švedskoj - 4 Donosi Provjereno Zemlja iz snova postala je pakao! Danju i noću odjekuju pucnjevi, djeca izvršavaju ubojstva: "Dobiju dvije-tri godine u domu, a ostane im 10.000 eura" Ilustracija osuđeni zbog ubojstva Djevojčica optužila taksista za silovanje, a onda ga namamila u šumu: Zločin je šokirao zemlju



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene