Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Pet sati nije primjetila da joj je u grudnjaku šišmiš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Abbie Hawkins u grudnjaku je, pet sati nakon što ga je obukla, otkrila da je u njemu maleni šišmiš. Cijelo je vrijeme, kaže, mislila da joj vibrira mobitel.

19-godišnja Abbie Hawkins, recepcionarka u hotelu Holiday Inn u Norwichu ispričala je kako je prije posla obukla grudnjak koji je skinula s konopca za sušenje rublja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

'Vozeći na posao osjećala sam kao da nešto vibrira, ali sam pomislila da je to moj mobitel u džepiću jakne.'

No, tek je tijekom stanke za ručak, osjetila neobično pomicanje u grudnjaku.

'Odlučila sam pogledati što se događa i iz grudnjaka izvukla malenog šišmiša. Isprva nisam znala što je to', ispričala je Abbie i da je šišmiš bio veličine njezine ruke. Kolege su odnijeli šišmiša van.

'Kada sam shvatila da mi je u grudnjaku šišmiš, bila sam prestravljena, ali kasnije mi ga je bilo žao. Izgledalo je kao da mu je ondje bilo veoma udobno, pa sam pomislila kako sam okrutna što mu smetam', rekla je Abbie.

'Pitam se kako nisam znala da je ondje. Od sada ću sigurno svako jutro provjeravati što mi se nalazi u grudnjaku', zaključila je Abbie.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene