Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač u bijegu

VIDEO Horor u Teksasu: Petero mrtvih u pucnjavi, najmlađa žrtva osmogodišnji dječak

Pet osoba, uključujući osmogodišnje dijete, ubijeno je u pucnjavi u obiteljskom domu u Clevelendu u Teksasu, izvijestio je u subotu ABC pozivajući se na lokalnu policiju i vlasti.

Pucnjava se dogodila u petak kasno navečer i policija još uvijek traga za osumnjičenim. Radi se o naoružanom Meksikancu koji je u bijegu i koji je bio pod utjecajem alkohola.

Ured šerifa okruga San Jacinto primio je oko ponoći dojavu o nasilju u domu u Clevelendu, a kad su policajci stigli pronašli su pet žrtava s prostrijelnim ranama.

Policija nije otkrila identitet žrtava niti u kavoj su vezi s osumnjičenikom, ali je potvrdila da su iz Hondurasa.

Pročitajte i ovo Ubojstvo na Trešnjevci Ubojstvo na Trešnjevci Dramatično svjedočanstvo iz noćnog kluba: "Izveli su ih van, a potom su se začuli hici. Odmah smo se sakrili iza stola"

 

"Oko 23:30 dobili smo dojavu o pucnjavi. Stigli smo i pronašli četvero ubijenih u kući. Odvezli smo teško ozlijeđenog osmogodišnjaka u bolnicu, preminuo je u bolnici", priopćeno je iz policije.

 

"U tijeku je istraga, sve smo bliže napadaču. Znamo o kome se radi, inače je iz Meksika. Žrtve su iz Hondurasa", dodaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Preminula sljedećeg dana Strava na ulici: U pucnjavi ubijena 12-godišnja djevojčica

"Jedna od žrtava je prije svoje smrti izašla iz kuće i rekla je muškarcu koji je pucao da imaju malu bebu koju pokušavaju uspavati", navode u policiji.

 

Ispod tijela dviju ženskih žrtava su pronađena dva preživjela djeteta.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene