Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pomažem obitelji'

NAKON ŠTO NIJE USPJELA 10 PUTA SAČUVATI TRUDNOĆU: Obratila se mami i...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka peruanskog porijekla rodit će u veljači vlastitu unuku nakon što se ponudila za surogat majku svojoj kćeri u Provu u američkoj saveznoj državi Utahu.

Julia Navarro (58) u osmom je mjesecu trudnoće a nosi dijete svoje kćeri Lorene McKinnon (32) koja nije uspjela sačuvati dijete u trudnoći već deset puta. 'Moramo si međusobno pomagati kao obitelj', izjavila je baka lokalnom dnevniku Salt Lake Tribune.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Slika nije dostupna UDRUGA RODA KRITIZIRALA ODLUKU Niti jedna bolnica u Zagrebu više ne dozvoljava pratnju na porodu: ''Ljut sam jer sada ne mogu biti s njom..."

'Molila sam se i govorila ako se beba rodi, pomoći ću drugima', dodala je. 'Voljela bih dati malo novca koje ćemo dobiti uoči rođenja bebe djeci Perua koja nemaju roditelje da im pomognu', rekla je ona. Nakon razvoda, gospođa Navarro nastanila se 2001. kod kćeri koja je studirala na sveučilištu Utah Valley.

Baka rodila svoju unuku

Nakon što se udala 2005. za Micaha McKinnona, Lorena nije imala problema zatrudnjeti, ali nikad duže od sedam tjedana. Tražili su surogat majku, ali se nakon nekoliko odustajanja ponudila Lorenina majka koja je zbog menopauze morala primiti hormonske injekcije. Majka je Loreni tako uštedjela 30 do 60 tisuća dolara koliko bi je stajao postupak s nekom drugom surogat majkom. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene