Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pali u velikoj akciji

Srbin dio narkokartela koji je u paketima šparoga skrio 2 tone kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peruanske vlasti pronašle su više od dvije tone kokaina sakrivenog u paketima šparoga, koji su trebali biti otpremljeni u Amsterdam.

U velikoj policijskoj akciji uhićeni su jedan Srbin i četvero Peruanaca koji su sudjelovali u operaciji krijumčarenja u sklopu poslovanja s gurmanskom hranom, priopćeno je u četvrtak. Dvije tone kokaina pronađene su u paketima šparoga.

Pročitajte i ovo Peruanska predsjednica Dina Boluarte Drama u Peruu Šest ministara podnijelo ostavku, razotkrili ih Rolexi: Predsjednica je pod istragom, sumnja se na korupciju Slika nije dostupna Policija u Peruu zaplijenila 2,75 tona kokaina

Dva vozila SUV, 75 tisuća dolara u gotovini i pištolj marke Glock također su zaplijenjeni u operaciji izvedenoj na posjedu izvoznika u predgrađu Lime nakon što su obavještajne službe ukazale na mogućnost kriminalnih aktivnosti, navode u svom priopćenju peruanska policija i ured okružnog tužitelja.

Peru je usko povezan s Kolumbijom kao svjetski najvećim proizvođačem kokaina. Smatra se da je krijumčarenje droge iz peruanskih luka poraslo otkako je 2015. usvojen zakon po kojemu su vojne vlasti dobile ovlaštenje da mogu u džungli srušiti zrakoplov koji prevozi drogu. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene