Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nekoliko mjeseci do ulaganja žalbe

Perkovićevi odvjetnici službeno najavili žalbu na presudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obrana Josipa Perkovića službeno je najavila žalbu na odluku suda u Muenchenu kojom su Josip Perković i Zdravko Mustač osuđeni na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića.

Obrana Josipa Perkovića i službeno je najavila žalbu na odluku suda u Muenchenu kojom su Josip Perković i Zdravko Mustač osuđeni na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u Ministarstvo pravosuđa Nobilo predao molbu za pomilovanje generala Mustača i Perkovića: "Ne znam kakvu će odluku donijeti Milanović, ali znam kakvu bi donio Tuđman" Slika nije dostupna Europski uhidbeni nalog Nobilo podnosi žalbu na rješenje o istražnom zatvoru za Perkovića

"Kolega Richard Beyer u petak je službeno sudu u Muenchenu najavio ulaganje žalbe pri Vrhovnom saveznom sudu kada bude dostavljen tekst presude“, rekao je Hini Perkovićev odvjetnik Anto Nobilo.

Dodao je da bi do samog ulaganja žalbe moglo proći nekoliko mjeseci koliko treba za sastavljane pismenog obrazloženja presude i njezin prijevod na hrvatski.

"Računam da bi to moglo biti negdje u prosincu“, rekao je Nobilo.

Nakon uručenja pismene presude odvjetnici imaju mjesec dana za ulaganje žalbe pri Vrhovnom saveznom sudu.

Tek nakon pravomoćne presude tog suda osuđeni Perković i Mustač mogli bi biti prebačeni na odsluženje kazne u Hrvatsku. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene