Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokvarena piletina i majoneza?

Pazite što jedete: U restoranu brze hrane otrovalo se 50 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo pedeset osoba otrovalo se hranom u jednom sarajevskom restoranu za brzu prehranu.

Glasnogovornica Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu Biljana Jandrić izjavila je kako je tijekom vikenda pomoć liječnika zatražilo 48 osoba s probavnim tegobama i povišenom tjelesnom temperaturom. 'Njih dvanaest zadržano je na Klinici za infektivne bolesti', kazala je Jandrić potvrdivši kako su svi oboljeli izjavili da su objedovali u istom restoranu.

Nitko od pacijenata nije u životnoj opasnosti. Pretpostavlja se da je uzrok trovanja pokvarena piletina i majoneza. Lokalni su mediji izvijestili kako je uzročnik trovanja hrana u restoranu 'Fan Ferhatović' smještenom na Baščaršiji. Restoran je od subote zatvoren a gradska sanitarna inspekcija pokušava utvrditi činjenice.  (HIna)

Pročitajte i ovo Ljudi u restoranu Krenule tužbe Pojeli obrok i pojurili na WC, djeca su povraćala po ulici! Brojni završili u bolnici: Restoran pokušava zataškati veliki propust Hitna pomoć, ilustracija (Getty Images) Užas kod susjeda U životnoj su opasnosti: Dvojica dječaka otrovala se u improviziranoj slastičarnici


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene