Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omiljena životinja u gradiću

Patka koja misli da je pas zabavlja prolaznike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Patka koja misli da je pas izaziva zanimanje mještana malog obalnog engleskog gradića, kada je njezin vlasnik na uzici izvede u šetnju.

Patka Essy maše repom, pokušava lajati, te se natječe sa svojim prijateljima koji su pravi psi, dva stafordska terijera. Njezin vlasnik bio je zbunjen ponašanjem svoje ljubimice kada ju je tek dobio. Tvrdi kako imitiranjem psećeg ponašanja zabavlja ljude, te je postala omiljena životinja u gradiću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Labradoru nije bilo spasa Tuljan odvukao psa u more i rastrgao ga Slika nije dostupna Luda patka Preživjela pakao autoceste

'Zbog nje sam postao poznat u našem gradu. Ljudi mi dolaze u dvorište, samo da bi ju vidjeli. Ona sama vjerojatno ne zna da nije pas, te se druži s mojim ostalim psima. Čak sam joj morao kupiti i uzicu', kaže vlasnik kroz smijeh.

Njegova dva psa, staforski terijeri Rashka i D.D. zaštitnički su nastrojeni prema patkici. I premda Essy ima svoju kućicu, voli spavati sa psima. 'Psi krenu u šetnju, no ona ih uhvati te hoda između njih', dodaje vlasnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene