Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

Pastira, oca sedmero djece, ubio grom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnji pastir iz Novog Miloševa u Srbiji na mjestu je ostao mrtav kada ga je pogodio grom na livadi na kojoj je čuvao ovce.

Pastir je uzdržavao sedmero djece, nezaposlenu suprugu i majku, piše Press. Tragedija se dogodila prošlog četvrtka oko podne. Pastir je ovce čuvao na seoskom pašnjaku na izlazu iz sela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne pamte ovakav slučaj Čak 47 ovaca stradalo nakon udara groma u stado na Braču, traga se za ostalima Slika nije dostupna Sakrile se ispod hrasta Dobit će i ovce i novce: Đuri je grom ubio stado ovaca, plakao je dva dana, a onda su uskočili dobri ljudi...

'Vrijeme se odjednom pogoršalo i počelo je jako puhati, grmjeti i sijevati. Vjerojatno nije imao vremena skloniti se negdje s ovcama. Nevjerojatno da je poginuo, toliko je puta do sada bio na pašnjaku za vrijeme oluje', pričaju mještani.

Nakon nevremena tijelo pastira pronašao je njegov sin. 'Odnio sam ocu hranu jer cijeli dan nije dolazio u selo. Nakon oluje krenuo sam na pašnjak i vidio uznemirene ovce pored oca koji je ležao na travi. Pomislio sam da mu je pozlilo i odmah nazvao Hitnu pomoć, no nije mu bilo spasa', ispričao je sin.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene