Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali bez novca i ne mogu kući

Parlamentarci nemaju novac za povratak s konferencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 200 zastupnika somalskoga parlamenta ne može se vratiti kući s međunarodne konferencije u Keniji jer nemaju novca za zrakoplovnu kartu.

Parlamentarci nemaju čime platiti zrakoplovnu kartu, a nisu podmirili ni račun za hotel u Nairobiju, gdje su sudjelovali na konferenciji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže lokaciju Nestala dva američka mornara dok su bili na zadatku: U tijeku operacija izvlačenja More - 2 Važan korak Izradili najdetaljniju kartu morskog dna Jadrana! No, tu ne namjeravaju stati

'Ponekad dobijemo plaću, ali u protekla tri mjeseca nismo dobili ništa', izjavio je u petak za BBC zastupnik Abdul Rashid Mohammed Iro.

Parlamentarci koji su ostali bez prijevoza inače smatraju da bi organizatori konferencije trebali podmiriti troškove prijevoza.

Na konferenciji u Nairobiju somalski su parlamentarci s predstavnicima država u regiji raspravljali o radu prijelazne somalske vlade.

Od 1991. Somalija nema legalno izabranu vladu. Od početka 2007., kad je pala vlada Unije islamskih sudova, islamske milicije vode gerilski rat protiv snaga prijelazne vlade i njezinih etiopskih saveznika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene