Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrali pa zapalili

Pariz: Prokopali tunel do trezora banke i orobili sefove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačkaši su u subotu navečer prokopali tunel do trezora pariške banke Credit Lyonnaise na aveniji Opera i orobili skoro 200 sefova, priopćila je policija.

Prije nego su kroz niz podruma prokopali put to trezora, pljačkaši su onesposobili čuvara, pojašnjava policija. U trezoru su proveli nekoliko sati, a po odlasku su ga zapalili. Vrijednost ukradenih predmeta se još procjenjuje, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Screenshot Ispod sinagoge VIDEO Godinu dana kopali su bizaran tunel, nitko ne zna zašto, ali kada su otkriveni, nastao je totalni kaos Hamasov tunel Vodio sve do granice VIDEO Izraelska vojska otkrila novi tunel Hamasa: "Ovaj je najveći koji smo pronašli, ovdje su vozila mogla prolaziti"

Mediji su tu pljačku odmah usporedili sa slučajem 'Spaggiari', velikom pljačkom koju je prije 30 godina u Nici izveo Albert Spaggiari. Njegova je banda prokopala put u trezor ogranka banke Societe Generale i tamo provela dva dana i dvije noći. Odnijeli su plijen u vrijednosti 24 milijuna eura. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene