Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Francuskoj

Pariz: Preminulo još jedno dijete koje je palo u jezero

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj preminulih u tragediji koja se dogodila u okolici Pariza povećao se na tri. Još jedno dijete koje je palo u jezero je preminulo.

Još jedno od petero djece koja su u subotu pala u jezero u Saint-Ouen-l'Aumone, u pariškoj regiji, u blizini hotela u kojem su bila smještena, preminulo je u ponedjeljak ujutro, čime je broj umrlih u toj nesreći porastao na troje, javlja France Presse.

Pročitajte i ovo Policija pucala na ženu koja je prijetila putnicima u prigradskom vlaku Otvorena istraga Drama u Parizu: Žena u vlaku vikala "Allahu Akbar", policajci je upucali Titicaca Magija se primiče kraju Nestaje najviše plovno jezero na svijetu, ugrožen je život tri milijuna ljudi: ''Izuzetno smo zabrinuti''

>> Petero djece palo u jezero u pariškoj regiji, dvoje se utopilo

Osmogodišnji dječak primljen je u bolnicu u kritičnom stanju. Umro je u ponedjeljak ujutro. Četvrto dijete, također hospitalizirano, i dalje je u životnoj opasnosti.

Petero djece, djevojčica u dobi od pet godina, dva dječaka u dobi od tri i pet godina i dva u dobi od osam godina, pronađeni su u subotu poslijepodne u jezeru koje se nalazi nekoliko desetaka metara od hotela.

Djeca potječu iz triju obitelji, a boravila su sa svojim majkama u jeftinom hotelu u kojem socijalne službe zbrinjavaju siromašne obitelji. Njihove majke nisu Francuskinje. Jedna je iz Nigerije, druga Gvineje, a treća iz Konga, rekao je izvor upućen u slučaj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene