Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pariz: 59-godišnjakinja rodila zdrave trojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
59-godišnja Francuskinja, navodno vijetnamskog podrijetla koja je umjetno začela posebnom tehnikom u privatnoj klinici u Vijetnamu, u noći na nedjelju carskim je rezom rodila zdrave trojke u klinici u Neuillyju u predgrađu Pariza, izvijestili su mediji.

U pariškoj bolnici specijaliziranoj za komplicirane trudnoće, Francuskinja je na svijet donijela dvojicu dječaka - jednog teškog 2.320 grama i dugačkog 47 cm, drugog od 2.090 grama, dugačkog 46 cm, te djevojčicu od 2.420 grama dugačku 46 cm.

Pročitajte i ovo Obitelj Filipović - 1 Svaki 29. stanovnik U slavonskom gradu epidemija blizanaca poprimila ozbiljne razmjere, sad najavljuju pravi spektakl Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) nevjerojatno što su radili liječnici Čudo u Češkoj: 117 dana nakon što joj je utvrđena moždana smrt – rodila bebu

"Porod je prošao dobro, unatoč tomu što je rađanje u dobi iznad pedeset rijetkost", rekao je glasnogovornik bolnice.

59-godišnjakinja je umjetno začela u privatnoj klinici u Vijetnamu posebnom tehnikom kojom se embrij može implantirati u maternicu žene koja je već u menopauzi. U Francuskoj je takav tretman ograničen na žene do 43 godine starosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene