Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priključen na aparatima

Paralizirani Britanac trepnuo i tako preživio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
43-godišnji Richard Rudd, otac dvoje djece, zbog teške ozlijede mozga završio je priključen na aparatima za održavanje na životu. No, kada je trebao biti isključen s njih, paralizirani Rudd je trepnuo i tako preživio.

Teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u listopadu prošle godine, a liječen je u centru za njegu Addenbrooke bolnice u Cambridge-u. Richard je svojoj obitelji prije nesreće rekao da nikad ne bi želio živjeti na aparatima, zbog čega mu je bolničko osoblje nakon određenog vremena od nesreće trebalo isključiti aparate, piše Daily Mail. No, kada su ga prije tog čina pitali da li bi htio i dalje živjeti, trepnuo je. Liječnici su treptanje shvatili kao: 'da'.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Sada Rudd može polako micati glavom i smijati se. 'Možda to nije više psihički naš Richard, ali sada se bar smije kada mu pričamo o njegovoj prošlosti i kada vidi svoju djecu', rekao je njegov otac. Richard ima 16-godišnju kćer Bethan i 18-godišnju Charlotte. Za vrijeme nesreće išao je u posjet svojoj djevojci u Spalding.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene