Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga diljem Italije

Par u pizzeriji ostavio troje djece i nestao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija intenzivno kontrolira sve granice, željezničke postaje i zračne luke kako bih pronašla njemački par koji je protekli vikend u pizzeriji ostavio troje djece i netragom nestao.

'Intenzivno tragamo za njima diljem zemlje, a potaga će se prebaciti i u inozemstvo. Kontroliramo prometnice, autobusne i željezničke postaje i aerodrome i po svim medijima emitiramo njihove fotografije. No, još nema rezultata', rekao je glasnogovornik talijanske policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za dobre ljude Nakon sramotnog oglasa samoborske pizzerije, oglasili se iz poznatog zagrebačkog restorana: "Zapošljavamo one iz Niša i Omiša" Slika nije dostupna Oštre osude Policija istražuje sramotnu objavu pizzerije iz Samobora! Pravobraniteljica: "To je protuzakonito!"

Par je ostavio djecu u dobi od osam mjeseci, dvije i četiri godine Policija traga za 26-godišnjom Caterinom Remhof, majkom djece, i njezinim partnerom koji nije otac djece, 24-godišnjim Saschom Schmidtom. Nakon narudžbe pizze u gradu Aosta, na sjeveru Italije, par je ostavio troje djece u dobi od osam mjeseci, dvije i četiri godine. Carmelo Casella, zaposlenik pizzerije, kaže da je par naručio pizzu u 20, 30 sati.

Rekli da idu zapaliti cigaretu

'Nedugo nakon 21.00 sata rekli su mi kako idu ispred pizzerije zapaliti cigaretu. Kako se nisu vratili za 15 minuta, izišao sam van da vidim gdje su. No, nigdje nije bilo nikoga, oni su već bilio nestali', ispričao je Casella talijanskim medijima. 'Nazvao sam policiju, a djeca su bila vrlo mirna', dodao je. Policija je izjavila kako je par svoj automobil, u kojem su im svi dokumenti, ostavio ispred pizzerije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene