Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni i optuženi

Policija objavila fotografije ovisnika s djetetom u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije će mnogima možda biti uznemirujuće, no policija ih je objavila upravo s namjerom da šokira.

Policija grada East Liverpool u američkoj saveznoj državi Ohio objavila je fotografije kojima je željela pokazati kako droga utječe, ne samo na one koji je konzumiraju, već i na one u njihovoj neposrednoj blizini. 50-godišnja Rhonda Pasek i 47-godišnji James Acord ležali su automobilu u nesvijesti nakon heroinskog šuta, dok je na stražnjem sjedalu bio Acordov 4-godišnji sin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška borba s koronavirusom Nadaju se da je najgore iza njih: "Nemojte još izlaziti i slaviti, ali vijesti su zasad dobre" Slika nije dostupna omikron Obaraju se rekordi sa svih strana: Zbog novog soja diljem svijeta značajno raste broj novozaraženih

'Moramo biti glas djece koja su se našla u ovakvim stravičnim situacijama. Ovo dijete ne može govoriti za sebe, ali nadamo se da će ova priča nagnati druge ovisnike da razmisle još jednom prije no što si daju šut dok je dijete u njihovoj skrbi', stoji u opisu fotografija na službenim Facebook stranicama grada East Liverpoola.

Nakon što su došli k svijesti, Pasek i Acord su privedeni te je protiv njih podignuta optužnica zbog ugrožavanja djetetove sigurnosti. Dječak je dan u skrb Acordovoj obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene