449712
449712
449712
449712
449712

Policija objavila fotografije ovisnika s djetetom u automobilu

  • , 10.09.2016., 10:03
  • Autor:
  • komentara

Fotografije će mnogima možda biti uznemirujuće, no policija ih je objavila upravo s namjerom da šokira.

 
 
 
 
Predozirali se u automobilu (Foto: FB/City of East Liverpool)
Predozirali se u automobilu (Foto: FB/City of East Liverpool)

Policija grada East Liverpool u američkoj saveznoj državi Ohio objavila je fotografije kojima je željela pokazati kako droga utječe, ne samo na one koji je konzumiraju, već i na one u njihovoj neposrednoj blizini. 50-godišnja Rhonda Pasek i 47-godišnji James Acord ležali su automobilu u nesvijesti nakon heroinskog šuta, dok je na stražnjem sjedalu bio Acordov 4-godišnji sin.

'Moramo biti glas djece koja su se našla u ovakvim stravičnim situacijama. Ovo dijete ne može govoriti za sebe, ali nadamo se da će ova priča nagnati druge ovisnike da razmisle još jednom prije no što si daju šut dok je dijete u njihovoj skrbi', stoji u opisu fotografija na službenim Facebook stranicama grada East Liverpoola.

Nakon što su došli k svijesti, Pasek i Acord su privedeni te je protiv njih podignuta optužnica zbog ugrožavanja djetetove sigurnosti. Dječak je dan u skrb Acordovoj obitelji.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se