Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispričala mu se

Papa se sastao s napadačicom i oprostio joj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Benedikt XVI. sastao se u srijedu sa ženom s duševnim smetnjama koja je nasrnula na njega i srušila ga tijekom polnoćke i tom prigodom je pokazao da joj je oprostio.

Vatikanski glasnogovornik Federico Lombardi izjavio je da se Papa sastao sa 25-godišnjom Susannom Maiolo i njezinim rođacima na kraju opće audijencije. Lombardi je rekao da se Maiolo ispričala Benediktu XVI., a on ju je upitao za zdravlje i 'želio je pokazati svoj oprost'.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na Harkiv - 3 Ukrajina u defenzivi Rusija napadima u malim skupinama širi bojišnicu kod Harkiva: "Neprijatelj pokušava namjerno razvući crtu bojišnice" U ukrajinskom napadu srušen dio zgrade u Belgorodu - 4 oštećene kuće Žestok napad Ukrajinaca na ruske gradove: Zasuli ih projektilima i dronovima

>> VIDEO: 'Samo sam htjela zagrliti Papu'

Susanna Maiolo, švicarsko-talijanska državljanka, rekla je da je nasrnula je na Papu želeći mu izraziti svoju ljubav. Pri tome je slučajno oborila Benedikta XVI. na pod, ali se on bez ozljeda pridigao i kasnije nastavio misu. U nastaloj gužvi nastradao je francuski kardinal 87-godišnji Roger Etchegaray, koji je pao i slomio bedrenu kost. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene