Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripadniku straže rekao

'Bit će to rat'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa je poznati ljubitelj nogometa i navijač nogometnog kluba San Lorenzo de Almagro iz Buenos Airesa, čiju ima i člansku iskaznicu.

Papa Franjo navodno se s jednim pripadnikom Švicarske straže u Vatikanu našalio o nogometnoj utakmici između njegove rodne Argentine i Švicarske koja se u utorak igra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Pročitajte i ovo Papa izgledao bolje na tjednoj audijenciji Pozdravio vjernike Papa Franjo izgledao bolje na tjednoj audijenciji Papa Franjo vodio misu u povodu Cvjetnice Na tako važan dan Papa Franjo na misi preskočio tradiciju staru 1700 godina: ''Ovo je vrlo neobično''

Papa Franjo iznenada otkazao posjet rimskoj klinici

"Bit će to rat", rekao je Papa stražaru u Santa Marti, gostinjskoj kući u Papinoj rezidenciji, prenosi francuska agencija I.media, specijalizirana za Vatikan.

Iz Vatikana tu vijest zasad nitko nije komentirao. I.media prenosi da su švicarski stražari pozvali Papu da gleda utakmicu s njima, ali im je odgovoreno da on "nažalost" nema vremena.

Vatikan protiv predrasuda prema homoseksualcima i njihovoj djeci

Papa je poznati ljubitelj nogometa i navijač nogometnog kluba San Lorenzo de Almagro iz Buenos Airesa, čiju ima i člansku iskaznicu. U dva nedavna intervjua odbio je reći za koga navija na Svjetskom prvenstvu, tvrdeći da je neutralan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene