Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao na godišnjem odmoru

Papa Benedikt XVI. uspješno operiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Operacija ručnog zgloba pape Benedikta XVI. dobro je prošla, izjavio je načelnik općine Val d'Aoste, Augusto Rollandin, prenosi agencija Ansa.

‘Sve je dobro prošlo’, kazao je Rollandin. ‘Ako ne bude neželjenih pojava, Papa bi mogao bolnicu napustiti kasno poslijepodne ili navečer’, dodao je glasnogovornik bolnice Tiziano Trevisan. Papa je operiran pod lokalnom anestezijom zbog frakture ručnog zgloba sinoćnjeg nakon pada u svojoj sobi.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Papa Benedikt XVI. tada je dovezen Hitnom pomoći u bolnicu grada Aosti u Italiji. U bolnici Aosoti gdje mu jen pružena pomoć dijagmnostiiciran mu je lakši prijelom desnog zapešća.

Kako javlja agencija Ansa, 82-godišnji Papa podvrgnut je cjelokupnom pregledu što predstavlja normalni postupak s obzirom na njegovu dob, istaknuli su na tv postaji SKY TG 24.

Dužnosnik zdravstvene službe za područje Aoste Pierluigi Berti ranije je, nakon prvih pregleda, kazao da je Papa 'zadobio manji prijelom desnog zapešća'. Vatikan je priopćio da je prijelom nastao prigodom 'pada u sobi tijekom noći'.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene