Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasila ga djeca

Pao u provaliju pa danima jeo lišće i pio vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Lavau preživio je pet ili šest dana na lišću i rosi nakon što je njegov automobil nakon sudara s drugim pao u 60-metarsku provaliju.

Djeca 67-godišnjaka, Chardonnay, Sean i Lisa, su za NBC ispričala kako su pronašli oca u provaliji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nakon što su policiji prijavili nestanak članovi obitelji i sami su pokrenuli potragu. Policajci su njegovoj kćeri Lisi kazali kakon je David koristio svoju bankovnu karticu u obližnjoj trgovini namirnicama.

'Pretražili smo cijelo područje. Sva brda, klance, gudure i usjekline. Cijelo vrijeme smo ga zvali i u jednom trenutku smo ga čuli kako viče 'Upomoć, upomoć!', ispričala je Lisa.

Pozvali su hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. G. Lavau je helikopterom izvučen iz provalije i prevezen u bolnicu na liječenje, a vatrogasci su u penjanju pomogli njegovim članovima obitelji.

U blizini njegova automobila pronađen je još jedan automobil u kojem je bio mrtav vozač pa policija pokušava ustanoviti što se točno dogodilo.

David Lavau je pretrpio frakturu rebara, iščašeno rame, slomljenu ruku i višestruke prijelome kralježnice. Nijedna ozljeda srećom, nije bila opasna po život. Čeka ga nekoliko operacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene