Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema stradalih

U Latviji pao meteorit, ostao krater širine 20 m

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U blizini latvijskog seoceta Mazsalaca, navodno je pao meteorit, koji je pri udaru napravio krater širine 20 i dubine pet metara, no na svu sreću, prilikom udara u tlo nitko se nije našao u blizini pa nema ozlijeđenih.

'Meteorit je pao jučer navečer, a spasilačke službe i policija još uvijek nadgledaju mjesto udara, koje je ograđeno i kojem je pristup zabranjen', rekla je za agenciju Itar-Tass Inga Vetere, glasnogovornica državne vatrogasne i spasilačke službe. 'Još uvijek nismo sasvim sigurni da se radilo o meteoritu, jer su očevici rekli, kako je nešto palo s neba i eksplodiralo te da je nastao požar. Najbitnije je sada utvrditi postoji li radijacija na mjestu udara, što ćemo utvrditi tijekom noći', dodala je Vetere.

Pročitajte i ovo Dokumenti, ilustracija moraju znati i jezik Tisuću Rusa mora hitno riješiti svoj status u ovoj zemlji ili će biti protjerani Slika nije dostupna Poslana hitna ekspedicija VIDEO Misteriozan krater pojavio se na 'kraju svijeta'!

Mjesto udara nepoznatog objekta trenutno istražuju i vojska te djelatnici latvijskog Centra za radioaktivnost. Ogradili su krater kako bi ga zaštitili od mogućih znatiželjnika i skupljača suvenira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene