Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga opkolila i uhitila

Panika u školi: Dječak (14) počeo pucati s čak dva pištolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
14-godišnji Nijemac jučer je počeo pucati u svojoj školi te je prijetio ubojstvom i samoubojstvom.

Dječak je u školi u gradu Memmingenu u Bavarskoj ispalio najmanje jedan hitac nakon čega je pobjegao i sakrio se na sportskom igralištu.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

>> Pucnjava usred bijela dana: Ubijena dvojica mladića i djevojka

14-godišnjak je imao čak dva pištolja, a nastavio je pucati i nakon što ga je okružila policija. Jednim je pištoljem prijetio policajcu da će ga ubiti, dok je drugi pištolj imao naslonjen na glavu i njime je prijetio samoubojstvom. Srećom, incident je prošao bez ozlijeđenih, a dječak je uhićen.

Kako je izvijestila njemačka televizija N-24 dječak je uzeo očeve pištolje dan nakon što se posvađao sa školskim kolegama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene