Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno 9 osoba

Panika u Bruxellesu: Zbog otrovne tekućine evakuirani hoteli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Bruxellesa u tijeku je evakuacija. Visokokorozivna tekućina razlila se po ulici nakon što je kamion prevrnuo kontejner u kojem se nalazila. Devetero ljudi je ozlijeđeno, a tri su hotela zatvorena.

'Vozač kamiona slučajno je prevrnuo bačvu s opasnom tekućinom. Svi koji su bili u blizini i koje je tekućina dotaknula su ozlijeđeni, a najgore je prošao jedan radnik hotela Le Meridien', izvijestila je glasnogovornica policije Ilse Van de Keere.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…" Slika nije dostupna SMRTONOSNI ŽARNJAK U Jadranu osvanulo jedno od najotrovnijih bića na svijetu, nipošto ga ne dirajte!"

Radnik je prevezen u obližnju vojnu bolnicu i nalazi se izvan životne opasnosti, a još je osam osoba potražilo liječničku pomoć zbog problema s disanjem.

Incident se dogodio jutros, a hoteli Carrefour de l'Europe, Novotel i Meridian bili su zatvoreni do popodneva. Čišćenje ulica potrajat će još nekoliko sati, izvijestila je policija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene