Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u zraku

Uhitili ga nakon što je posadi aviona rekao: 'Svi ste otrovani!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred leta aviona na liniji Hong Kong-Newark neimenovani je putnik zapanjio članove posade rekavši im kako su sve osobe u letjelici otrovane.

Na letu 116 američkog United Airlinesa iz Hong Konga za Newark (New Jersey) dogodio se incident. Jedan je putnik posadi rekao kako su svi ljude u letjelici otrovani.

Pročitajte i ovo Interventna okružila protuprosvjednike - 7 Zadržali prosvjednice Policija se oglasila o incidentu na prosvjedu protiv Hoda za život: "Pokušali su ući među sudionike okupljanja..." Očevid u Bjelovaru - 3 Očevid u tijeku FOTO Ovo je mjesto strašnog zločina: Muškarac ubio punicu, ranio suprugu, a onda presudio i sebi?

Nije rekao ni kako, ni čime su navodno otrovani, niti za njegovu tvrdnju ima ikakvih vidljivih dokaza, no ubrzo su ga okružili drugi putnici koji su mu onemogućili kretanje avionom.

>> VIDEO Avion nenadano krenuo pa se zabio u hangar

Prema informacijama WABC-a, avion je u Newark sletio nekoliko minuta nakon 20 sati po hrvatskom vremenu. Dvadesetak minuta poslije, iz letjelice je s lisičinama na rukama izveden muškarac u plavoj jakni.

Policija i sigurnosne službe u New Yorku i Washingtonu obaviještene su o incidentu i vjeruju kako je incidentni putnik emocionalno nestabilan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene