Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u SAD-u

Palila slike bivšeg i izazvala požar u kojem su joj poginula djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlost je ponekad bolje ne dirati, a na najgori mogući način upravo je to otkrila žena iz grada Rochestera u američkoj saveznoj državi New York.

Fox News prenosi kako je Bobbie Kugler, 31-godišnja majka četvero djece, policiji priznala kako je zbog njezine nepažnje izbio požar u kući. U požaru su smrtno stradala njezina djeca, a ona je policiji objasnila kako je prethodno tome palila fotografije bivšeg dečka.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Kugler se uspjela spasiti, zajedno s još nekoliko osoba koje su se nalazile u kući, no požar se strahovito brzo proširio i za njezino četvero djece nije bilo spasa.

Policija je nesmotrenu majku uhitila prošlog petka, a sud joj je odredio jamčevinu za puštanje da se brani sa slobode u visini od 300.000 dolara. Optužnica Kugler tereti za četverostruko ubojstvo i piromaniju. Suđenje u njezinom slučaju trebalo bi početi sutra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene