Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srčani rpoblemi?

Palestinski predsjednik Abbas završio u bolnici na pregledu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas u četvrtak je bio na pregledu srca, a rezultati su bili u redu, rekao je njegov liječnik dan nakon što je 81-godišnji palestinski vođa bez najave stigao u bolnicu.

Za Abbasa se već dugo zna da boluje od srčanih problema iako palestinski dužnosnici to nisu nikada potvrdili.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

"Predsjednik je danas hospitaliziran zbog rutinskih testova, te smo proveli kateterizaciju srca. Rezultati su u redu i on će napustiti bolnicu tokom iduća dva sata", rekao je Saeed Sarahneh, liječnik arapske bolnice Istishari u gradu Ramalli na Zapadnoj obali.

Tijekom tog pregleda se tanka plastična cijev stavlja u arteriju ili venu, te ulazi u srčane komore gdje dijagnosticira ima li kakvih zastoja.

Abbas nije pokazivao znakove lošeg zdravlja na pogrebu Shimona Peresa na kojem je prisustvovao prošlog petka u Jeruzalemu. Tada se rukovao i kratko porazgovarao s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom.

Abbas je postao palestinski predsjednik nakon smrti ikonskog palestinskog vođe Yassera Arafata 2004. Abbas, kojeg podržava zapad, zagovarao je mirovne razgovore s Izraelom, no oni su propali 2014. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene