Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talibanski napadi

Paklena noć u Kandaharu: 53 ranjenih u 12 bombaških napada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bomba postavljena uz cestu u Kandaharu ubila je pakistanskog građevinskog radnika i ranila šest njegovih sunarodnjaka, izvijestila je policija.

Naprava je pogodila vozilo s radnicima, na cesti u blizini pakistanskog konzulata, u istočnom dijelu Kandahara. Taj je napad posljednji u seriji talibanskih napada izvedenih tijekom noći, u kojima je poginula najmanje 31 osoba, u različitim dijelovima Kandahara.

Pročitajte i ovo Dva desetljeća od napada na vlakove, drukčije džihadističke prijetnje Španjolskoj prošlo je 20 godina U najsmrtonosnijem terorističkom napadu u Europi ubijene 192 osobe: "Ne smijemo smanjiti oprez, imaju ogromnu sposobnost sposobnost mutiranja i prilagodbe" Kremlj što se događa u Moskvi? Američko veleposlanstvo objavilo: "U idućih 48 sati izbjegavajte velika okupljanja, postoje planovi za napad!"

Kandaharski guverner Turyakai Wesa izvijestio je da je od afganistanskih vlasti zatražio vojno pojačanje i koordinirano djelovanje s NATO-ovim snagama. Rekao je i da je u 12 napada tijekom noći ranjeno najmanje 53 ljudi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene