Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačali napade

Pakistanski islamisti zapalili 30 cisterni s gorivom za NATO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanski islamisti zapalili su na jugozapadu Pakistana gotovo 30 cisterni s gorivom za postrojbe NATO-a u Afganistanu.

To se dogodilo dva dana nakon što su se Sjedinjene Države ispričale Pakistanu zbog prekograničnog zračnog napada u kojem su poginula dvojica pakistanskih vojnika, rekao je jedan pakistanski dužnosnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrđeno je Vlada objavila nove cijene goriva Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu

>> SAD se ispričao Pakistanu zbog ubojstva pakistanskih vojnika

Pakistanski islamisti pojačali su napade na konvoje koji opskrbljuju snage NATO-a od američkog zračnog napada 30. rujna na sjeverozapadu Pakistana koji je američka veleposlanica u Pakistanu ocijenila strašnom nesrećom.

Gotovo 20 napadača zapalilo je pred zoru oko 30 cisterni parkiranih ispred jednog restorana pored ceste u blizini jugozapadnog grada Sibija, rekao je dužnosnik Naim Šervani, dodajući da je u napadu ozlijeđen jedan pripadnik paravojnih snaga koji je bio u pratnji konvoja. Cisterne su putovale prema pograničnom gradu Šamanu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene