Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvor na lošem glasu

Pakistanci i Albanci sukobili se u grčkom zatvoru, osoba osoba u teškom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe ubijene, a najmanje 21 ranjena u nedjelju navečer u sukobu između zatvorenika koji je počeo sporom između Pakistanaca i Albanaca, objavilo je ministarstvo pravosuđa o zatvoru Korydallos blizu Atene za koji je poznato da je prenapučen.

Prema izvoru bliskom istrazi dvije skupine zatvorenika, Albanci i Pakistanci sukobili su se improviziranim oružjem iz za sada nepoznatih razloga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brojne opasnosti Potresna svjedočanstva preživjelih koji su spas tražili na opasnoj ruti punoj neobilježenih grobova: "Ostavili su mene i moju mrtvu majku u pustinji" Općinski kazneni sud u Zagrebu Nasilje Stigla presuda: Djelatnik MORH-a udario izvanbračnu suprugu nakon čega je glavom lupila u štok

Osam ozlijeđenih osoba u teškom je stanju, objavio je isti izvor dok su vozila hitne pomoći evakuirala ranjene.

Izolirali su ih od svijeta - I stavili jedne uz druge

Zatvor Korydallos na lošem je glasu upravo po prenapučenosti. U toj su kaznionici smješteni najrazličitiji zatvorenici, obični prijestupnici, anarhisti, političari. U njemu su i politički poznate osobe, među njima čelnici neonacističke stranke Zlatna zora kojima se u četvrtak treba nastaviti suđenje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene