Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Condoleezza Rice:

Pakistan zna da mora djelovati protiv terorista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanski čelnici znaju da su svjesni odgovornosti te da trebaju reagirati i angažirati se nakon nedavnih napada terorista u Mumbaiju, izjavila je američka državna tajnica Condoleezza Rice.

'Pakistanski čelnici jasno su mi kazali kako su svjesni svojih odgovornosti', rekla je Rice u razgovoru s novinarom američke tv postaje Fox, nakon što je Indija zatražila izručenje 20 osumnjičenih osoba, optuženih da su pripremali napade na Mumbai iz Pakistana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez odstupanja Rice i Lavrov nastoje ublažiti napetosti između SAD-a i Rusije Slika nije dostupna Rice: Washington neće dopustiti ruski veto za proširenje NATO-a

Rice, koja je u regiju doputovala nedugo nakon napada počinjenih 26. i 29. studenoga, izjavila je kako smatra da ne bi trebalo čekati na brzu reakciju Islamabada protiv terorističkih skupina.

'Nema zadanog roka. Radi se o borbi protiv terorizma i to je težak posao', rekla je Rice, dodavši kako je pakistanskim vlastima jasno dala na znanje kako moraju djelovati i surađivati u istrazi oko počinjenih napada. Službeni New Delhi smatra kako je deset počinitelja napada pakistanske nacionalnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene