Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoubilački napad

Pakistan: 8 mrtvih u napadu na časnika antiterorističke policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač samoubojica usmrtio je osam osoba usmjerivši automobil pun eksploziva u kuću časnika antiterorističke policije u Karačiju, na jugu Pakistana.

Aslam Khan, časnik kriminalne policije zadužen za otkrivanje terorističkih ćelija, sam je pred razorenom kućom izjavio da nije ranjen i optužio islamističke pobunjenike. 'Nije me strah talibana, znajte da ih sada neću štedjeti', kazao je on.

Samoubojica se zaletio automobilom na ulazna vrata pod zaštitom čuvara. 'Eksplozija me odbacila s kreveta, bilo je kao da zemlja podrhtava', opisao je Khan, koji je požurio u ostale prostorije kuće kako bi ustanovio da mu je obitelj dobro.

Osam osoba, među kojima šest policajaca iz pratnje časnika, te jedno dijete koje je bilo na putu za školu, poginuli su, izjavio je Šukat Husain, policijski časnik. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Snijeg poharao Pakistan Razorni učinci VIDEO Poharala ih snježna oluja, među poginulima 22 djece: Uništene kuće, naselja bez struje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene