Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužila ga

Pakao od veze: Tražio djevojku da radi selfije kako bi znao gdje je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posesivan dečko, natjerao je svoju djevojku da fotografira selfije kada nije s njim, kako bi dokazala gdje se nalazi.

Život Sophie Bruce (18) postao je pakao nakon što se počela viđati s dečkom kojeg je upoznala preko Facebooka, piše Chronicle Live.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 Afera Geodetski fakultet Ovo je sadržaj dokumenta koji USKOK traži od EPPO-a: Po njemu nema nikakvih dvojbi o nadležnosti Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Michael Deighton (19) iz Newcastlea, od nje je tražio da izbriše sve svoje muške prijatelje s Facebooka, učestalo joj slao SMS poruke, zvao je na telefon i želio znati gdje je u svako doba.

Kada je Sophie odlučila da joj je dosta takvih ljubomornih ispada, on je odbio prihvatiti kraj njihove veze te joj se pojavljivao na poslu, na stanici na kojoj je čekala autobus... a jednom prilikom u samo 20 minuta poslao joj je više od 70 SMS poruka.

VIDEO: Pogledajte sigurno najopasniji 'selfie' dosada!

Sophie ga je optužila za zlostavljanje, pa je završio na sudu gdje je priznao krivnju. 'Prijetio je da će joj uništiti život te ju je posjećivao na poslu kako bi ona dobila otkaz', rekla je tužiteljica Veronica Jordan.

Sada očekuje izricanje kazne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene