Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom foruma

Pahor potvrdio da će se u Budvi sastati s Grabar-Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S hrvatskom predsjednicom i crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem slovenski će predsjednik razgovarati o pripremama za susret koji će se krajem svibnja održati u Sarajevu.

Slovenski predsjednik Borut Pahor sastat će se u Budvi u Crnoj Gori s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović tijekom foruma "To Be Secure" (2BS) koji se održava u petak i subotu, a posvećen je globalnoj i regionalnoj sigurnosti, potvrdio je u petak ured slovenskog predsjednika.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Neformalan susret Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor "uhvaćeni" u šetnji Zagrebom, evo što su rekli pred kamerom Dnevnika Nove TV

S hrvatskom predsjednicom i crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem slovenski će predsjednik razgovarati o pripremama za susret koji će se krajem svibnja održati u Sarajevu u okviru procesa Brdo-Brijuni, hrvatsko-slovenske političke inicijative usmjerene u jačanje stabilnosti i povjerenja u regionalnom okruženju, koja traje već više godina, a ima potporu Europske unije.
Pahor će se prvog dana foruma u Budvi sastati s crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem i ponovo izraziti potporu svoje države ulasku Crne Gore u NATO savez. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene