Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćas razgovarali Merkel i Putin

Ozbiljne razlike između dvoje moćnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ozbiljne razlike" još uvijek postoje glede ukrajinske krize između ruskog predsjednika Vladimira Putina i njemačke kancelarke Angele Merkel, izjavio je u noći na petak glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov, neposredno nakon susreta dvoje čelnika u Milanu.

"Još uvijek postoje ozbiljne razlike oko unutarnjeg ukrajinskog sukoba, kao i oko dubokih uzroka onoga što se događa u ovom trenutku", kazao je glasnogovornik ruskim novinskim agencijama.

Pročitajte i ovo Europski parlament sdp objavio liste DIP od ponoći prima kandidature za Europski parlament, za kršenje izborne šutnje ozbiljne novčane kazne Svjedočenje tetorista tko stoji iza napada? Svjedočenje terorista iz Moskve: "Kontaktirao nas je i obećao svakom po 10.000 dolara"

Ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarao je s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kasno navečer u četvrtak u Milanu u okviru euroazijskog summita ASEM-a.

"Tijekom tog duljeg i detaljnog razgovora, Putin i Merkel podrobno su razmotrili provedbu sporazuma potpisanih u Minsku 5. rujna, koji su omogućili uspostavu prekida vatre, redovito kršena, na istoku Ukrajine između separatista i snaga lojalnih Kijevu", naglasio je Peskov.

Također na rubu summita ASEM-a, ruski predsjednik trebao bi se prvi put od kolovoza u Minsku, susresti s ukrajinskim kolegom Petrom Porošenkom koji optužuje Moskvu da podržava separatista na istoku Ukrajine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene