Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvor objavljuje na internetu

OVO su posljednje riječi osuđenika na smrt!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednje riječi osuđenika na smrt u SAD raznolike su. Ima tu pokajanja i psovki, zaklinjanja u nevinost, pa i pravih malih govora.

Posljednje riječi osuđenika na smrt čuje njihova obitelj, odvjetnici, zatvorsko osoblje, ali i članovi obitelji žrtava. Teksas, američka savezna država s najvećim brojem pogubljenja, posljednje riječi osuđenika na smrt objavljuje na zatvorskoj internetskoj stranici.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

Posljednje riječi

Charles William Bass pljačkao je banku i pri tom ubio šerifa. Prilikom pogubljenja rekao je: 'Zaslužio sam to.' Osuđenik Freddy Web rekao je samo jednu riječ: 'Mir', a James Lee Berrtard održao je cijeli govor. 'Želim ispričati nekoliko stvari, budući da je ovo jedna od rijetkih prilika u kojima ljudi slušaju što govorim', počeo je James koji je potom održao čitav govor, u kojem je spominjao i embargo nametnut Kubi i Iranu.

>> Intervjuiraju osuđenike uoči samog pogubljenja!

Sluša ih obitelj

Dok osuđenici na smrt u posljednjim trenucima svog života izgovaraju riječi, članovi njihovih obitelji i obitelji žrtava, smješteni su u posebnim prostorijama, a mogu ih čuti jer osuđenici govore na mikrofon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene