Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra ostala bez noge

Tragična priča najmlađe žrtve eksplozije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jučerašnjoj eksploziji poginuo je 8-godišnji Martin Richard. Njegova sestra izgubila je nogu, a i majka im je teško ozlijeđena.

Najmlađa žrtva jučerašnjeg terorističkog napada u Bostonu osmogodišnji je dječak Martin Richard. Dječak je čekao da njegov otac Bill Richard završi utrku kako bi ga mogao zagrliti. Stajao je pored cilja s majkom i sestrom.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

>> FOTO Ovo su heroji Bostona

Samo nekoliko trenutaka prije eksplozije, dječak je dočekao ono što je želio cijelo jutro. Vidio je oca kako prelazi ciljnu ravninu. Presretan, potrčao mu je u zagrljaj. Zatim se uputio natrag prema majci i sestri. Kada je došao do njih eksplodirala je prva bomba i ugasila mu život.

Taj jedan trenutak doživotno je obilježio cijelu obitelj. Bill je izgubio voljenog sina, a žena i kćer su mu osakaćene. Martinova majka zadobila je teške ozljede dok je sestri bomba raznijela nogu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene